Frans Minnaert, Andermaal, het boek

Het boek Frans Minnaert, Andermaal is een mooie aanvulling op de eerste monografie, verschenen in 1980. Vanuit een andere invalshoek benaderd en samengesteld, schreef Paul Huys, kunstcriticus en vriend van Frans Minnaert, op een boeiende manier over de kunstenaar en zijn oeuvre(periode 1980 tot 2010).
De vele kleurenillustraties voeren U mee naar de wereld van Frans Minnaert, gefascineerd door de landschappen waarin hij leefde en door de mensen die hij ontmoette.

Frans Minnaert heeft zelf de aanzet gegeven voor dit boek. Op zijn eenentachtigste verjaardag, enkele weken voor zijn overlijden, heeft Frans de tekst van dit boek nog kunnen lezen, hij wist hoe zijn boek eruit zou zien en hij was er blij om…. Zijn laatste droom is nu gerealiseerd.

Dit boek is een bijzonder tijdsdocument in de kunstwereld, het verdient het om voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar te zijn en om bij zoveel mogelijk mensen een plaats te vinden in hun collectie. De vlotte leesbaarheid en de vele kleurrijke illustraties maken van dit boek een schitterend relatiegeschenk.

Omvang 187 blz.
Illustraties 191
Formaat 29cm x 24cm
Papier Maco mat 200gr.
Afwerking Gebonden in een geplastificeerde kartonnen kaft
Drukker Drukkerij Deneef in Tollembeek
Uitgever Point-editions, Marke Belgium, Altea Espana
ISBN 9789490347208
Verschijningsdatum 16 oktober 2011
Prijs 50 euro